ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήρθατε στους Όμορφους Προορισμούς. Αυτοί οι Όροι Χρήσης αποτελούν νομική σύμβαση και διέπουν τη σχέση ανάμεσα σε εσάς και την Beautiful Travel Destinations και τις θυγατρικές της ("DF", "εμείς" ή "εμάς") σε σχέση με τη χρήση των παιχνιδιών, των εφαρμογών για κινητά, των ιστοτόπων μας και όλες τις σχετικές υπηρεσίες. και την αγορά αγαθών, εμπορευμάτων ή υπηρεσιών από εμάς από εσάς (οι «Υπηρεσίες»).

Η χρήση των Υπηρεσιών υπόκειται επίσης στην Πολιτική Απορρήτου της DF, η οποία ενσωματώνεται εδώ με αναφορά είναι κατηλημμένο. Διαβάστε όλους τους Όρους Χρήσης πριν εγγραφείτε αποφασίσει εάν θα το αποδεχτεί και θα συνεχίσει με τη διαδικασία εγγραφής.

Με την εγκατάσταση, χρήση ή με άλλο τρόπο πρόσβαση στις Υπηρεσίες, συμφωνείτε με αυτά Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου. Εάν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης ή Εάν δεν συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες ή με άλλο τρόπο πρόσβαση σε αυτό.

Απαιτήσεις για τη χρήση των υπηρεσιών

Πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της περιήγησης σε οποιαδήποτε Ο ιστότοπος της DF ή η πρόσβαση ή η λήψη ενός παιχνιδιού ή εφαρμογής DF, πρέπει συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες (α "Λογαριασμός"). Πρέπει να παρέχετε όλες τις τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες για τον λογαριασμό σας παρέχετε όπως ζητάμε από εμάς και να το διατηρείτε ενημερωμένο. Εμείς ενδέχεται να απαιτήσει από εσάς να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες ως προϋπόθεση για τη συνέχιση της χρήσης για την παροχή των Υπηρεσιών ή για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε Να επιτρέπεται η χρήση των Υπηρεσιών.

Είστε υπεύθυνοι για τη σύνδεση στο Διαδίκτυο ή/και τις χρεώσεις κινητού τηλεφώνου που σχετίζονται με το πρόσβαση και/ή χρήση των Υπηρεσιών DF. Εάν δεν είστε σίγουροι, Πόσο μπορεί να είναι τα τέλη, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου ή Φορέας κινητής τηλεφωνίας πριν αποκτήσετε πρόσβαση και/ή χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες.

Με την εγγραφή σας για λογαριασμό ή με άλλο τρόπο χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες, το δηλώνετε ότι είστε 16 (δεκαέξι) ετών και άνω, ότι έχετε συνάψει νομικά δεσμευτική σύμβαση με την DF και ότι κατανοείτε και συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης. Αν εσύ δεν βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, δηλώνετε και εγγυάστε ότι βρίσκεστε στο δικό σας δικαιοδοσία. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε ψευδή δήλωση της ηλικίας σας ή την ηλικία άλλου χρήστη. Εκπροσωπείτε περαιτέρω και εγγυάστε ότι σας επί του παρόντος δεν υπάρχει σε κανένα μητρώο σεξουαλικών παραβατών σε οποιαδήποτε τοπική, πολιτεία ή είστε εγγεγραμμένοι σε μια ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και δεν έχετε ξαναπάει εκεί, ότι δεν έχετε είναι κατάδικος εγκληματίας και δεν απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών ή οποιαδήποτε ισχύουσα δικαιοδοσία. Ειδικότερα, δηλώνετε και εγγυάστε ότι δεν βρίσκεστε στη λίστα Ειδικά Ορισμένοι Υπήκοοι του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στέκονται. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για λανθασμένες πληροφορίες για την ηλικία σας.

Δηλώνετε και εγγυάστε ότι συμμορφώνεστε με όλα τα δημοτικά, τοπικά, επαρχιακά, ομοσπονδιακά και/ή συμμορφωθείτε με οποιουσδήποτε ομοσπονδιακούς νόμους, κανόνες ή κανονισμούς στους οποίους υπόκειστε. Η DF δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη μη συμμόρφωσή σας με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς ή κανονισμούς.

Εάν προέρχεστε από ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης («SNS») όπως το Facebook, το Google+, το Instagram ή α άλλη παρόμοια υπηρεσία για πρόσβαση στις Υπηρεσίες, πρέπει να περιέχονται όλες εκεί συμμορφώνονται με τις ισχύουσες συμφωνίες χρήστη και τους παρόντες Όρους Χρήσης.

Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μέσω του Google Play Store, του Apple App Store, του Amazon App Αποθηκεύστε ή άλλα μέσα, όλα ισχύουν που περιέχονται σε αυτό Συμμορφωθείτε με τις συμφωνίες χρήστη και αυτούς τους όρους χρήσης.

Δικαιώματα άδειας χρήσης

Οι Υπηρεσίες DF παρέχονται με άδεια χρήσης και δεν πωλούνται σε εσάς. Με την επιφύλαξη της συμμόρφωσής σας με αυτά Όροι χρήσης Η DF σάς παρέχει ένα προσωπικό, μη αποκλειστικό, μη μεταβιβάσιμη, μη υπεκχωρήσιμη, ανακλητή περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρησιμοποιήστε τις Υπηρεσίες για δική σας μη εμπορική χρήση. Συμφωνείτε με το Να μην χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες για άλλους σκοπούς. Οποιαδήποτε χρήση των Υπηρεσιών κατά παράβαση των Η παραβίαση αυτών των Όρων Χρήσης απαγορεύεται αυστηρά και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ανάκλησή σας περιορισμένη άδεια και ενδέχεται να σας φέρει ευθύνη για παραβάσεις του νόμου.

Όποτε αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες DF, συμφωνείτε ότι δεν θα:
 • Παραβάσεις οποιουδήποτε νόμου, κανόνα ή κανονισμού.
 • Παρέμβαση, ζημιά, διαταραχή, επιβάρυνση ή βοήθεια ή βοήθεια στο Διακοπή ή υπερφόρτωση υπολογιστών, διακομιστών ή δικτύων («Διακομιστές») που να χρησιμοποιηθεί για την παροχή των Υπηρεσιών ή ενός περιβάλλοντος παιχνιδιού DF με οποιονδήποτε τρόπο ή να υποστηρίξει.
 • Ξεκινήστε, υποστηρίζετε ή συμμετέχετε σε οποιονδήποτε τύπο επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζεται στην εξάπλωση ενός ιού, επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας στο Υπηρεσίες ή άλλες προσπάθειες χρήσης ή απόλαυσης των Υπηρεσιών να ενοχλήσει άλλο άτομο με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει τη διακοπή του κανονική ροή παιχνιδιού, συνομιλίες ή διάλογος εντός των υπηρεσιών DF.
 • Προσπαθήστε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις Υπηρεσίες σε λογαριασμούς που προορίζονται για άλλους χρήστες εκτός από εσάς έχουν εγγραφεί οι ίδιοι ή στους υπολογιστές, τους διακομιστές ή τα δίκτυα που είναι συνδεδεμένα στις υπηρεσίες που σχετίζονται με την απόκτηση με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένου αλλά χωρίς περιορισμό Παράκαμψη ή τροποποίηση, προσπάθεια παράκαμψης ή τροποποίησης, ή αποθάρρυνση ή Βοήθεια άλλου ατόμου, ασφάλειας, τεχνολογίας, συσκευής ή λογισμικού που αποτελεί μέρος οι Υπηρεσίες πρόκειται να παρακάμψουν ή να τροποποιήσουν.
 • Μην χρησιμοποιείτε cheat, exploits, λογισμικό αυτοματισμού, bots, hacks, mods ή άλλα εξουσιοδοτημένο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να τροποποιεί ή να διακόπτει τις Υπηρεσίες. Ή χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση των αρχείων DF που αποτελούν μέρος των Υπηρεσιών ή ενός παιχνιδιού, να αλλάξει ή να έχει αλλάξει.
 • Αντίστροφη μηχανική, αποσυμπίεση, αποσυναρμολόγηση, αποκρυπτογράφηση ή άλλο Προσπάθειες απόκτησης του πηγαίου κώδικα για το υποκείμενο λογισμικό ή άλλη πνευματική ιδιοκτησία χρησιμοποιείται για την παροχή των Υπηρεσιών ή ενός παιχνιδιού DF ή για Λάβετε πληροφορίες από τις Υπηρεσίες ή ένα παιχνίδι DF χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που επιτρέπεται ρητά από την DF.
 • Χωρίς περιορισμό οποιασδήποτε άλλης επανόρθωσης, η DF μπορεί να τερματίσει τον λογαριασμό σας ή την πρόσβασή σας στο Περιορισμός, αναστολή, τερματισμός, τροποποίηση ή διαγραφή των Υπηρεσιών DF ή οποιουδήποτε μέρους αυτών, εάν Εσείς ή η DF υποπτεύεστε ότι δεν συμμορφώνεστε με αυτούς τους Όρους Χρήσης ή για οποιαδήποτε πραγματική ή ύποπτη παράνομη ή ακατάλληλη χρήση των Υπηρεσιών με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.
 • Εάν ο λογαριασμός σας τερματιστεί, περιοριστεί ή τεθεί σε αναστολή, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα οφέλη, Χάστε προνόμια, κερδισμένα αντικείμενα και αγορασμένα αντικείμενα με τον λογαριασμό σας είναι συνδεδεμένα. Η DF δεν θα έχει καμία υποχρέωση να σας αποζημιώσει για τέτοιες απώλειες.
 • Η DF διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει να προσφέρει ή/και να υποστηρίζει τις Υπηρεσίες διακόψετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο παιχνίδι ή μέρος των Υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή, οπότε η άδεια σας η χρήση των Υπηρεσιών ή οποιουδήποτε μέρους αυτών τερματίζεται αυτόματα. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι Η DF δεν έχει καμία υποχρέωση να παρέχει οποιεσδήποτε πληροφορίες στους χρήστες σε σχέση με τέτοιες υπηρεσίες που έχουν διακοπεί Για την παροχή επιστροφών, παροχών ή άλλης αποζημίωσης. Ο τερματισμός σας Ο λογαριασμός μπορεί να περιλαμβάνει αναστολή της πρόσβασής σας στις Υπηρεσίες ή τμήματα αυτών, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε περιεχομένου που υποβάλλεται από εσάς ή υποβάλλεται από άλλους.
 • Η DF διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει τον λογαριασμό σας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα επαληθεύστε τη συμμόρφωση με τους Όρους Χρήσης πριν σας απονείμετε ένα βραβείο εξασφαλίζω. Σε περίπτωση που η DF διαπιστώσει ότι έχετε παραβιάσει τους Όρους Χρήσης εάν παραβιαστεί, χάνετε όλα τα δικαιώματα για αυτό το βραβείο.
 • Θα συνεργαστείτε πλήρως με την DF για την επίλυση τυχόν ύποπτων παράνομων, Διερεύνηση δόλιας ή ακατάλληλης δραστηριότητας.
Ιδιοκτησία υπηρεσιών

Όλα τα δικαιώματα, τίτλος και συμφέρον για και προς τις Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό σε παιχνίδια, τίτλους, κώδικα, έννοιες, γραφικά, κινούμενα σχέδια, ήχους, οπτικοακουστικά εφέ, Ηθικά δικαιώματα, τεκμηρίωση και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο ή υλικό περιέχεται σε προς ή από τις Υπηρεσίες) αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της DF. Η DF διατηρεί όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων που σχετίζονται με αυτά τα παιχνίδια και τις υπηρεσίες του.

Εντάξει, τίτλος και ενδιαφέρον για και για τα εικονικά αγαθά και το νόμισμά σας που περιέχονται στο Οι υπηρεσίες είναι ιδιοκτησία της DF και είναι προς όφελος της DF.

«Περιεχόμενο χρήστη» σημαίνει όλες τις επικοινωνίες, εικόνες, ήχους και όλα τα υλικά, δεδομένα και Πληροφορίες που μεταφορτώνετε ή μεταδίδετε μέσω ενός προγράμματος-πελάτη παιχνιδιών DF ή των Υπηρεσιών ή που ανεβάζουν ή μεταδίδουν άλλοι χρήστες, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό κειμένου συνομιλίας. Με την υποβολή ή την υποβολή Περιεχομένου Χρήστη κατά τη χρήση των Υπηρεσιών Αναγνωρίζετε, εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι τέτοια υποβολή ή υποβολή (α) είναι ακριβής και μη εμπιστευτική· (β) να μην παραβιάζει κανένα νόμο, συμβατικό περιορισμό ή παραβιάζει οποιαδήποτε άλλα δικαιώματα τρίτων και ότι έχετε την άδεια τρίτων να το πράξετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες ή πνευματική ιδιοκτησία περιέχονται στο Περιεχόμενο Χρήστη. (γ) δωρεάν από ιούς, adware, spyware, worms ή άλλο κακόβουλο κώδικα. και (δ) αναγνωρίζετε και συμφωνήστε ότι όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες που περιέχονται σε τέτοιο περιεχόμενο θα διατηρηθούν από την DF ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του.

Η DF διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε Περιεχόμενο Χρήστη (συμπεριλαμβανομένου, χωρίς περιορισμό, του δικού σας Περιεχόμενο Χρήστη) κατά την απόλυτη κρίση μας για οποιονδήποτε ή κανένα λόγο έλεγχος, παρακολούθηση, απαγόρευση, επεξεργασία, διαγραφή, απενεργοποίηση πρόσβασης ή αλλιώς να το καταστήσετε μη διαθέσιμο.

Περιεχόμενο χρήστη

Η DF δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη συμπεριφορά των χρηστών που χρησιμοποιούν Περιεχόμενο Χρήστη υποβάλλει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παρακολούθηση των Υπηρεσιών για ακατάλληλες περιεχόμενο ή συμπεριφορά. Η χρήση των Υπηρεσιών γίνεται με δική σας ευθύνη και ευθύνη φέρει όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με τη χρήση του Περιεχομένου Χρήστη σε σχέση με είναι διαθέσιμα στις Υπηρεσίες. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν έχετε πολιτική απορρήτου Αναμένετε σε σχέση με τη μετάδοση Περιεχομένου Χρήστη. Έχουμε το δικαίωμα, αλλά όχι αυτοί Υποχρέωση επεξεργασίας, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, οποιουδήποτε Περιεχομένου Χρήστη που Απόρριψη ή κατάργηση δημοσίευσης.

Με το παρόν χορηγείτε στην DF ένα αμετάκλητο, διαρκές, μεταβιβάσιμο, πλήρως εξοφλημένο, χωρίς δικαιώματα, παγκόσμια άδεια (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υποαδειοδότησης και εκχώρησης σε τρίτους) και το δικαίωμα αντιγραφής, αναπαραγωγής, διόρθωσης, προσαρμογής, τροποποίησης, Δημιουργία παράγωγων έργων, κατασκευή, εμπορία, δημοσίευση, διανομή, πώληση, άδεια, δευτερεύουσα άδεια, μεταβίβαση, μίσθωση, μεταβίβαση, δημόσια προβολή, να εκτελέσετε δημόσια ή να αποκτήσετε πρόσβαση στο Περιεχόμενο Χρήστη σας και τυχόν τροποποιήσεις του και παράγωγα έργα σε σχέση με την παροχή μας με οποιονδήποτε τρόπο χορηγεί, μεταδίδει, κοινοποιεί στο κοινό μέσω τηλεπικοινωνιών, εμφάνιση, επίδειξη, εισαγωγή στη μνήμη του υπολογιστή και χρήση και πρακτική τις Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ και της διαφήμισης των Υπηρεσιών.

Επίσης, χορηγείτε στην DF το δικαίωμα να εξουσιοδοτήσει άλλους να ασκήσουν οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που έχει η DF χορηγείται σύμφωνα με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Επιπλέον, χορηγείτε στην DF ότι απεριόριστο, αμετάκλητο δικαίωμα στο όνομά σας, την ομοιότητα και κάθε άλλη πληροφορία ή υλικά που περιέχονται σε και σε σχέση με το Περιεχόμενο Χρήστη, για χρήση και εκμετάλλευση χωρίς υποχρέωση ή ειδοποίηση προς εσάς. Εκτός αν νόμιμα απαγορεύεται, παραιτείστε τυχόν δικαιώματα απόδοσης ή/και ηθικά δικαιώματα που μπορεί να έχετε στο Περιεχόμενο Χρήστη σας, ανεξάρτητα από το αν το Περιεχόμενο Χρήστη σας είναι με οποιονδήποτε τρόπο να αλλάξει ή να αλλάξει.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους χρήστες των Υπηρεσιών και όλων άλλα μέρη με τα οποία αλληλεπιδράτε μέσω των Υπηρεσιών ή/και των Παιχνιδιών DF. Αν έχεις ένα Εάν έχετε διαφωνία με έναν ή περισσότερους χρήστες, ενημερώστε την DF (και τους αξιωματικούς μας, Διευθυντές, πράκτορες, θυγατρικές, κοινοπραξίες και εργαζόμενοι) από απαιτήσεις, Απαιτήσεις και αποζημιώσεις (πραγματικές και αποθετικές) κάθε είδους και φύσης, γνωστές ή άγνωστο, που προκύπτει από ή συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο με τέτοιες διαφορές.

Επίλυση διαφορών και νόμος:

Εάν υπάρχει διαφωνία μεταξύ εσάς και της DF, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας απευθείας για να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρείτε μια λύση επικοινωνώντας πρώτα με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Οποιαδήποτε διαφωνία προκύψει βάσει των Όρων Χρήσης ή των Υπηρεσιών υπόκειται σε θα διέπονται από κάθε άποψη από τους νόμους του Όρεγκον, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι διατάξεις περί σύγκρουσης νόμων.

Με την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων της παρούσας Συμφωνίας, παραιτείστε ρητά από αυτήν Δικαίωμα σε δίκη ενόρκων και δικαίωμα συμμετοχής σε ομαδική αγωγή.

Σε περίπτωση που δεν επιλύσετε τη διαφορά σας με τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών μας μπορεί, οποιαδήποτε διαφωνία, αξίωση ή διαμάχη που προκύπτει από ή σε σχέση με αυτούς τους Όρους Χρήσης, τυχόν Υπηρεσίες DF και το μάρκετινγκ ή τη σχέση τους μεταξύ εσάς και του DF ("Διαφορές") θα επιλυθούν αποκλειστικά δεσμευτικά Η διαιτησία αποφάσισε. Αυτό περιλαμβάνει αξιώσεις που προκύπτουν πριν από τη σύναψη αυτής της συμφωνίας δημιουργήθηκαν. Αναγνωρίζετε ότι αυτή η ενότητα δεν ισχύει για αξιώσεις που υποβάλλονται από την DF Όσον αφορά την παραβίαση, προστασία ή εγκυρότητα εμπορικών απορρήτων, Τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα, τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της DF.

Οποιαδήποτε εκλογή διαιτησίας από οποιοδήποτε μέρος θα είναι οριστική και δεσμευτική για το άλλο. ο Η διαιτησία θα διεξάγεται από την Αμερικανική Ένωση Διαιτησίας ("AAA") σύμφωνα με την εμπορική της Κανόνες διαιτησίας και, εάν ισχύουν, οι συμπληρωματικές διαδικασίες για διαφορές που σχετίζονται με τους καταναλωτές ("Κανόνες καταναλωτή AAA"), και οι δύο είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο της AAA https://www.adr.org. Οι αμοιβές διαιτησίας σας και το μερίδιό σας στην αποζημίωση του διαιτητή διέπονται από τους Κανόνες ΑΑΑ και, όπου ισχύει, περιορίζονται από τους Κανόνες Καταναλωτών της ΑΑΑ. Η διαιτησία μπορεί να διεξαχθεί αυτοπροσώπως στο Πόρτλαντ του Όρεγκον με την υποβολή εγγράφων, να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Ο διαιτητής έχει γραπτό να λάβει απόφαση και να αιτιολογήσει κατόπιν αιτήματος ενός από τα μέρη. ο Οι διαιτητές πρέπει να ακολουθούν την ισχύουσα νομοθεσία και οποιαδήποτε απόφαση μπορεί να αμφισβητηθεί, εάν ο διαιτητής δεν το κάνει. Εσείς και ο DF μπορείτε να πάτε στο δικαστήριο για να πάρετε ένα να υποχρεώσει τη διαιτησία, να αναστείλει τη διαδικασία που εκκρεμεί διαιτησία ή να Διαιτητής να επιβεβαιώσει, να τροποποιήσει, να ακυρώσει ή να κρίνει την απόφαση που υποβλήθηκε να το εκδώσει.

Εσείς και ο DF συμφωνείτε ότι ο καθένας μπορεί να διεκδικήσει μόνο με την ατομική του ιδιότητα μπορεί να διεκδικήσει εναντίον του άλλου και όχι ως ενάγων ή μέλος τάξης σε ένα υποτιθέμενη τάξη ή αντιπροσωπευτική διαδικασία. Ο διαιτητής δεν θα θεωρήσει τις αξιώσεις άλλου ατόμου ως δικές σας ενοποιούν και δεν θα προεδρεύουν σε οποιαδήποτε μορφή αντιπροσωπευτικής ή ταξικής διαδικασίας. ο Οι διαιτητές μπορούν να χορηγήσουν ρητά ή ασφαλιστικά μέτρα μόνο υπέρ του ατόμου Το μέρος που ζητά ανακούφιση παρέχει ανακούφιση μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο να δημιουργήσει μια σύμβαση που να δικαιολογείται από τις ατομικές απαιτήσεις αυτού του συμβαλλόμενου μέρους. Αν ότι η συγκεκριμένη υποενότητα κρίνεται μη εκτελεστή είναι το σύνολο Άκυρη και άκυρη συμφωνία διαιτησίας.

Ρήτρα διαχωρισμού

Εσείς και η DF συμφωνείτε ότι εάν οποιοδήποτε μέρος αυτών των Όρων Χρήσης ή των Η Πολιτική Απορρήτου της DF έχει κριθεί παράνομη εν όλω ή εν μέρει από αρμόδιο δικαστήριο ή κρίνεται ανεφάρμοστη, η διάταξη αυτή σε σχέση με τη δικαιοδοσία αυτή Η έκταση ενός τέτοιου προσδιορισμού ακυρότητας ή είναι αποκλειστικά άκυρη Μη εκτελεστότητα χωρίς να επηρεάζεται διαφορετικά η εγκυρότητα ή η εκτελεστότητά τους ή δικαιοδοσίας και με την επιφύλαξη των υπόλοιπων διατάξεων των Όρων που θα παραμείνει σε πλήρη ισχύ και αποτελεσματικότητα.

Ολόκληρη η συμφωνία

Αυτοί οι Όροι Χρήσης, τυχόν συμπληρωματικές πολιτικές και τυχόν έγγραφα που ενσωματώνονται στο παρόν ενσωματώνονται ρητά με παραπομπή (συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Απορρήτου της DF), περιέχει το σύνολο και μεταξύ εσάς και της DF και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες συμφωνίες της Μέρη σε σχέση με το αντικείμενο της παρούσας Συμφωνίας, είτε ηλεκτρονικά, προφορικά ή γραπτώς ή κατά έθιμο, πρακτική, πολιτική ή προηγούμενο μεταξύ σας και έχουν δημιουργηθεί από εμάς σε σχέση με τις Υπηρεσίες.

Χωρίς παραίτηση

Η αποτυχία της DF να απαιτήσει από εσάς να συμμορφωθείτε αυστηρά με οποιαδήποτε διάταξη αυτής Για να απαιτήσετε ή να επιβάλετε τους Όρους Χρήσης ή την Πολιτική Απορρήτου της DF ή την Η μη άσκηση οποιωνδήποτε δικαιωμάτων που απορρέουν από το παρόν δεν συνιστά παραίτηση ή παραίτηση από το δικαίωμα της DF να να διεκδικήσει ή να επικαλεστεί οποιαδήποτε τέτοια διάταξη ή δικαίωμα σε αυτό ή άλλη περίπτωση.

Ρητή παραίτηση της DF από οποιονδήποτε όρο, προϋπόθεση ή απαίτηση του παρόντος Οι Όροι Χρήσης ή η Πολιτική Απορρήτου της DF δεν συνιστούν παραίτηση από οποιαδήποτε μελλοντική παραίτηση υποχρέωση συμμόρφωσης με αυτόν τον όρο, προϋπόθεση ή απαίτηση.

Εκτός από όσα ορίζονται ρητά και ρητά στους παρόντες Όρους Χρήσης, δεν ισχύει κανένας Παραστάσεις, παραστάσεις, συναινέσεις, παραιτήσεις ή άλλες ενέργειες ή Η παράλειψη να το πράξει από την DF θα συνιστά τροποποίηση των παρόντων Όρων Χρήσης ή θα είναι νομικά δεσμευτική γιατί είναι τεκμηριωμένα σε φυσική μορφή. χέρι υπογεγραμμένο από εσάς και δεόντως διορισμένοι στελέχη της Δ.Φ.

Οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις μεταδίδετε χωρίς να συμμορφώνεστε με αυτήν την ενότητα μέσω των Ειδοποιήσεων κανένα νομικό αποτέλεσμα.

Αλλαγές

Η DF διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τμήματα αυτών των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου κατά την αποκλειστική και απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις αλλαγή, τροποποίηση, προσθήκη ή αφαίρεση. Γι' αυτό, ελέγξτε τα τακτικά.

Θα θεωρηθεί ότι έχετε αποδεχτεί τέτοιες αλλαγές χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε. Εάν οποιαδήποτε στιγμή γίνετε μέρος της τότε τρέχουσας έκδοσης Όροι Χρήσης ή Πολιτική Απορρήτου ή άλλες οδηγίες, κανόνες ή Δεν συμφωνείτε με κανέναν κώδικα δεοντολογίας που έχουμε θεσπίσει σε σχέση με τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς Η άδεια χρήσης των Υπηρεσιών λήγει αμέσως και πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Διακόψτε αμέσως τις υπηρεσίες.