Πολιτική απορρήτου για το klenmart.com

Στο klenmart.com, προσβάσιμο μέσω του klenmart.com, το απόρρητο είναι δικό μας Οι επισκέπτες είναι μια από τις κύριες προτεραιότητές μας. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιέχει τύπους Πληροφορίες που συλλέγονται και καταγράφονται από το klenmart.com και πώς εμείς χρησιμοποιούν.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας Αν χρειάζεστε οτιδήποτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες μας ιστοσελίδα σχετικά με τις πληροφορίες που κοινοποίησε στο klenmart.com ή/και έχουν μαζέψει. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που παρέχονται εκτός σύνδεσης ή μέσω άλλων Τα κανάλια συλλέγονται ως αυτός ο ιστότοπος. Η πολιτική απορρήτου μας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του δωρεάν δημιουργία πολιτικής απορρήτου.

Συναίνεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου και συμφωνούν με τους όρους τους.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητούνται και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τα δώσετε θα σας γίνει σαφές στο σημείο που θα σας ζητήσουμε να παράσχετε τα στοιχεία σας ζητήστε προσωπικά δεδομένα.

Εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς, όπως π.χ. το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου, το περιεχόμενο του μηνύματος ή/και το Συνημμένα που μπορείτε να μας στείλετε και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρέχετε θέλω.

Όταν εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, μπορεί να σας ζητήσουμε τον δικό σας Στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση email και Αριθμός τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων γύρω από:

  • Παροχή, λειτουργία και συντήρηση του ιστότοπού μας
  • Βελτιώστε, εξατομικεύστε και επεκτείνετε τον ιστότοπό μας
  • Κατανοήστε και αναλύστε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας
  • Αναπτύξτε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες και λειτουργίες
  • Επικοινωνία μαζί σας, είτε απευθείας είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένου του for εξυπηρέτηση πελατών για να σας παρέχει ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο επίσης για σκοπούς μάρκετινγκ και διαφήμισης
  • Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Εύρεση και αποτροπή απάτης
Αρχεία καταγραφής

Το klenmart.com ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτό Τα αρχεία καταγράφουν τους επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και μέρος της ανάλυσης των υπηρεσιών φιλοξενίας. Σε αυτά που συλλέγονται από αρχεία καταγραφής Οι πληροφορίες περιλαμβάνουν διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, Πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, σελίδες παραπομπής/εξόδου και πιθανώς τον αριθμό των κλικ. Αυτά δεν συνδέονται με προσωπικά δεδομένα. Σκοπός των πληροφοριών είναι η ανάλυση των τάσεων, η διαχείριση της ιστοσελίδας, η Παρακολουθήστε τις κινήσεις των χρηστών στον ιστότοπο και συλλέξτε δημογραφικές πληροφορίες.

Ποια δεδομένα χρήστη επεξεργάζεται το Meble Znajduje;

Για την παροχή σωστής υπηρεσίας, επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

Ημερομηνία αναγνώρισης: Imię i Nazwisko, Nazwisko, Narodowość.

Dane kontaktowe: διεύθυνση e-mail, αριθμός τηλεφώνου.

Δεδομένα συναλλαγών για αγαθά και υπηρεσίες στο Meble Znajduje: Προϊόντα και Υπηρεσίες για τις οποίες έχετε αγοράσει ή για τις οποίες εκδηλώσατε ενδιαφέρον.

Διατηρήστε τις προτιμήσεις.

Άλλα δεδομένα: δεδομένα που παρέχονται από τα υποκείμενα των δεδομένων σε ανοιχτά πεδία.

Τα στοιχεία που ζητούνται από το μέλος είναι για την ορθή παροχή των υπηρεσιών υποχρεωτικά, και αν δεν τα παρέχει, οι υπηρεσίες δεν μπορούν παρέχεται. Εάν τα ζητούμενα δεδομένα δεν είναι απολύτως απαραίτητα, αυτό θα γίνει στο Σημειώνεται το έντυπο.

Εάν ο χρήστης παρέχει δεδομένα από τρίτους, συμφωνεί με αυτό και δεσμεύεται να τους παρέχει τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη δήλωση προστασίας δεδομένων να σας παρέχει και να σας απαλλάξει από . Ωστόσο, η Meble Znajduje μπορεί να το κάνει αυτό με προσοχή ελέγχετε τακτικά τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων με τη δέουσα προσοχή.

Ποιος είναι ο λόγος για την επεξεργασία των δεδομένων χρήστη;

Η αιτιολόγηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι η εφαρμογή της σύμβαση μεταξύ των μερών. Για την αποστολή εμπορικών επικοινωνιών είναι η Απαιτείται η συναίνεση των μελών.

Οι συναινέσεις που λαμβάνονται για τους παραπάνω σκοπούς είναι σαφείς και ο χρήστης μπορεί απλά σκίστε το ένα χωρίς να επηρεάσετε τους άλλους.

Αποθήκευση δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται θα χρησιμοποιηθούν καθ' όλη τη διάρκεια συμβατική σχέση και μετά τη λύση της κατά τη διάρκεια της παραγραφής για αυτήν η προκύπτουσα νομική ενέργεια θα διατηρηθεί.

Τα δεδομένα για την αποστολή εμπορικών επικοινωνιών θα διατηρηθούν για όσο διάστημα ο χρήστης δεν ανακαλεί τη συγκατάθεσή του. Ωστόσο, εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, αυτό δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα Επιρροή στη νομιμότητα προηγούμενης επεξεργασίας.

Επεξεργασία δεδομένων από τρίτους

Εάν οποτεδήποτε το μέλος παρέχει στοιχεία για τρίτους, δηλώνει συμφωνεί και αναλαμβάνει να σας δώσει τις διατάξεις που περιέχονται στην παρούσα ρήτρα Πληροφορίες διαθέσιμες και ενημερωμένες.